Ea Driftssentral v2.29

Ea Driftssentral er nå tilgjengelig i versjon 2.29. Denne versjonen benytter NCP VPN-klient for sikre forbindelser over Telenor-nettet, er tilpasset endringer i Windows 10 og Windows 11, samtidig som en rekke funksjoner er forbedret og feil er korrigert.

Publisert den 16 / 02 / 2023

Viktig: Hvis du har v2.27 eller eldre, må du oppgradere til v2.29 med NCP VPN-klient. Følg video-oppskriften.

Økt sikkerhet med ny VPN-klient
VPN-klienten NCP Exclusive Remote Access rulles ut, og er den eneste VPN-klienten for Telenor-nettet for kommunikasjon mot utestasjonene. En av de sikkerhetsmessige fortrinnene er at hver PC nå har sin egen lisens (i motsetning til tidligere én felles VPN-lisens for alle innen organisasjonen).

To-faktor-autentisering
VPN-klienten legger til rette for pålogging med to-faktor-autentisering. Det betyr at brukeren mottar en sms-kode som brukes i tillegg til passord for pålogging. Ta kontakt om dere ønsker pålogging med to-faktor.

Vindustilpasning for prosessbildet
I Sentral kan prosessbildet nå tilpasse seg størrelsen på programvinduet, slik at hele vinduet fylles. Innstillingen ligger under Programmer i EaPanel.

Utvidet arkitektur for åpen datatilgang
Mulighetene for deling av data gjennom skytjenester er videreutviklet. Et nytt JSON REST-API gir tilgang til historiske data fra Ea Databank.