Ingeniør 2018

Vi søker ny medarbeider

IPJ har gjennom 45 år vært en dominerende leverandør innen automasjon og sentral driftskontroll for vann og avløp. Vi har økende oppdragsmengde og søker etter ny medarbeider.

Publisert den 21 / 12 / 2018

Du er ingeniør innen elektro eller automasjon. Manglende formell utdanning kan kompenseres med relevant erfaring.

Hos oss vil du få anledning til å delta i en komplett leveranseprosess. IPJ bistår ofte kunder og konsulenter med kravspesifikasjon og prosjektering. Detaljprosjektering av egne automatikkleveranser gjennomføres i samarbeid med leverandører av elektrotavler og instrumentering. Vi benytter PLS-materiell fra Beckhoff Automation og programmeres i strukturert tekst. Installasjon og igangkjøring er ofte i samarbeid med prosess og maskinleverandør så det kreves gode samarbeidsegenskaper og at man kan se løsninger ut over eget arbeid. Arbeidet har et vidt spekter av oppgaver som gir en variert arbeidsdag med stor frihet til selv å påvirke egen jobbsituasjon. Firmaet har ordnete lønnsforhold og gode pensjonsavtaler.

Levering av tekniske løsninger for godt drikkevann og rensing av avløp for å sikre et godt miljø, gir en meningsfylt arbeidsdag. Vi har et godt og inkluderende arbeidsmiljø med hyggelige og engasjerte kolleger.

Send oss en søknad om du ønsker å jobbe innen et fagfelt i rask utvikling. Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Dagfinn Sten hos IPJ, tlf. 975 65 600 eller Hege Svendsen hos Fremo Bemanning og Utvelgelse, tlf.905 87 920.

Søk ved å gå inn på stillingsannonsen på finn.no eller fremobemanning.no

Søknadsfrist 14. januar