IPJ automasjonsingeniør

IPJ søker automasjonsingeniører

Vi trenger flere automasjonsingeniører for å betjene våre kunder innen vann- og avløpssektoren.

Publisert den 2 / 11 / 2022

OM IPJ

Vi planlegger, prosjekterer og installerer utstyr for overvåking, styring og forvaltning av vann- og avløpssystemer. Dette er en kompleks og komplisert infrastruktur som skal fungere til enhver tid. Den er definert som samfunnskritisk, og har stor betydning for folkehelse, miljø og trivsel. Vi bidrar til at både «vanlige folk» og resten får trygt vann og en renere natur. Vi har med andre ord en arbeidsdag med mening og trenger ikke tvile på viktigheten av det vi gjør. Vi har en stabil kundemasse (120 norske kommuner og private vannverk), får meget gode tilbakemeldinger fra kundene våre, og er et solid firma som har drevet godt gjennom 50 år. Arbeidsmengden er økende, og vi trenger flere flinke folk.

Hos oss får du det utstyret og verktøyet du trenger for å gjøre en god jobb, og du får mulighet for betalte arbeidsreiser til steder med Instagram vennlig natur du aldri ville hatt ærende til ellers. Vi er et godt fagmiljø med solid automasjonskompetanse og med spesiale innen vann- og avløpssystemer. Våre automasjonsingeniører gjør arbeidet fra A-Å; leverer tilbud, planlegger og prosjekterer, installerer og følger opp i driftsfasen med service og support, og er såkalte «ingeniører med skrujern». De har tett kundekontakt, og følger også opp kundene etter at anleggene er installert. Medarbeidertilfredsheten er meget høy.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Automasjons-/Elektro-ingeniør med fagskole eller høyskole
  • Fagbrev Automatiker eller Elektriker gr. L er en fordel
  • Gode IT-kunnskaper
  • Erfaring som automasjonsingeniør er en fordel, men du vil uansett få opplæring i våre verktøy og systemer
  • Førerkort kl. B

 

Personlige egenskaper:

  • Tillitvekkende, utadvendt og faglig interessert
  • Fleksibel og tilpasningsdyktig
  • Kundeorientert og serviceinnstilt
  • Trives både med å jobbe alene og å jobbe i team
  • Trives med sporadisk reising i jobben

 

KONTOR

Våre kontorer ligger i Trondheim, like ved Omkjøringsvegen på Tunga. Utenfor sentrum, men lett tilgjengelig med både sykkel, bil og kollektiv. Det er parkering med el-bil-lading, innendørs sykkelparkering, kantine og treningsrom. Vi legger stor vekt på gode arbeidsforhold, og alle har eget kontor. Sitter man med et vanskelig problem, er det lov å lukke døra for å få fred og ro til å tenke. Er døra åpen kan man alltids slå av en prat. Det er alltid kort vei til kollegaer for å dele og å løse problemer.

Søknadsfrist: åpen

Arbeidssted: Trondheim

Søknader sendes til adm@ipj.no

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Øystein Schjetne hos IPJ, 94 24 18 09