IPJ søker utviklere

Vi trenger utviklere for å videreutvikle våre produkter for overvåking, styring og forvaltning av vann- og avløpsanlegg.

Publisert den 1 / 11 / 2022

Om IPJ

Vi utvikler og drifter programvare og produkter for overvåking, styring og forvaltning av vann- og avløpssystemer for 120 kommuner og private vannverk. Dette er en kompleks og komplisert infrastruktur som skal fungere til enhver tid, som er definert som samfunnskritisk, og som har stor betydning for folkehelse, miljø og trivsel. Vi bidrar til at både «vanlige folk» og resten får trygt vann og en renere natur. Vi har med andre ord en arbeidsdag med mening og trenger ikke tvile på viktigheten av det vi gjør. Vi har en stabil kundemasse, får meget gode tilbakemeldinger fra kundene våre, og er et solid firma som har drevet godt gjennom 50 år.

Nå ser vi store muligheter for å videreutvikle våre programmer og produkter, og bidra til et mer bærekraftig samfunn der ressursene utnyttes bedre, og der vi tar enda bedre vare på naturen rundt oss. Vi tror på kunnskapsbasert forvaltning av verdier og ressurser, og vi samler inn store mengder data som kan kombineres og analyseres og gjøres om til et slikt kunnskapsgrunnlag. Men vi trenger flere flinke medarbeidere!

Hos oss får du jobbe i et miljø med korte beslutningsveier, et sted der du blir tatt godt vare på, og hvor du ikke forsvinner i mengden. Et sted der du kan påvirke utviklingen framover, og der du er tett på brukerne. Et sted der du vil få se dine ideer og din arbeidsinnsats bli omsatt til konkrete løsninger som raskt tas i bruk.

Hvem ser vi etter:

  • Deg som vil utvikle nye produkter
  • Deg som er interessert i samfunnsutvikling
  • Deg som er kreativ og nytenkende
  • Deg som trives både med å jobbe alene og å jobbe i team
  • Deg som har gode samarbeidsevner, er moden og evner å reflektere, og søker utvikling, både faglig og personlig. Du er utholdende og legger inn energi og engasjement i arbeidet ditt og opprettholder fokus til du kommer i mål.

 

Kvalifikasjoner:

  • Du har relevant utdanning på min. bachelornivå
  • Du har relevant kompetanse innen systemarkitektur og programmering, gjerne med kjennskap til C++ og php
  • Du har kompetanse innenfor skytjenester
  • Du behersker norsk på et erfarent nivå, muntlig og skriftlig

 

KONTOR

Våre kontorer ligger i Trondheim, like ved Omkjøringsvegen på Tunga. Utenfor sentrum, men lett tilgjengelig med både sykkel, bil og kollektiv. Det er parkering med el-bil-lading, innendørs sykkelparkering, kantine og treningsrom. Vi legger stor vekt på gode arbeidsforhold, og alle har eget kontor hvor man kan jobbe i fred og ro, men vi har selvsagt også møterom/prosjektrom der man kan jobbe sammen i kreative prosesser. Det er alltid kort veg til kollegaer for å dele og å løse et problem.

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Dagfinn Sten, 97 56 56 00, eller Per Fikse, 95 17 28 22

Søknadsfrist: 30. november

Arbeidssted: Trondheim

Søknader sendes til adm@ipj.no