Om oss

Ingeniørfirma Paul Jørgensen as (IPJ) har i mer enn 30 år hatt leveranser til norske vann- og avløpsverk som hovedbeskjeftigelse.

Ingeniørfirma Paul Jørgensen as (IPJ) har siden 1978 hatt leveranser til norske vann- og avløpsverk som hovedbeskjeftigelse. 120 norske kommuner og private vannverk har nå installert våre driftskontrollsystemer. Det har gjort IPJ til en av Norges fremste leverandører av automasjon og driftskontroll innen kommunalteknikk. Vi har kontor og lager i Trondheim som er en sentral plassering for betjening av kunder over hele landet.

All aktivitet hos IPJ er rettet mot produktutvikling og leveranseprosjekt innen vann, avløp og miljø. Det sikrer våre kunder full oppmerksomhet og vi legger stor vekt på at våre ingeniører skal ha va-teknisk automasjonskompetanse. Våre kunder, vesentlig fra kommunalteknikk, er organisert i en egen Brukerforening. Dette er en brukerstyrt organisasjon som i tillegg til faglige kurs, arrangerer årlig en egen brukerkonferanse for medlemmene. Konferansen er av landets største fagtreff innen driftskontroll for va-faget.

Våre produkter utvikles i nær kontakt med brukerne. Produktene skal være robuste, enkle å benytte og bidra med tekniske løsninger som skal sikre rent vann og miljø.

Brukerforening

IPJ har alltid lagt stor vekt på en direkte kundekontakt. I 1996 bidro firmaet til at det ble etablert en egen forening for brukere av driftskontrollsystemet. IPJ Brukerforeningen er en selvstendig organisasjon med et styre valgt av brukerne og med et eget sekretariat. Hvert år arrangerer Brukerforeningen en 2-dagers konferanse der både driftskontroll og tilhørende funksjonalitet blir presentert.