VI SØKER NY MEDARBEIDER

IPJ har gjennom mer enn 45 år vært en dominerende leverandør innen automasjon og sentral driftskontroll for vann og avløp. Vi har økende oppdragsmengde og søker etter ny medarbeider.

Publisert den 28 / 05 / 2021

Automasjonsingeniør

Vi søker ingeniør med elektro- eller automasjonskompetanse. Manglende formell utdanning kan kompenseres med relevant erfaring, men erfaring fra selvstendig prosjektarbeid og kunnskap innen PLS-programmering er ønskelig.

 

Om stillingen

Hos oss vil du få anledning til å delta i en komplett leveranseprosess. IPJ bistår ofte kunder og konsulenter med kravspesifikasjon og prosjektering. Detaljprosjektering av egne automatikkleveranser gjennomføres i samarbeid med leverandører av elektrotavler, instrumentering og prosess. Vi benytter PLS-materiell fra Beckhoff Automation og programmerer i strukturert tekst. Installasjon og igangkjøring er ofte i samarbeid med prosess- og maskinleverandør så det kreves gode samarbeidsegenskaper og at man kan se løsninger ut over eget arbeid. Arbeidet har et vidt spekter av oppgaver som gir en variert arbeidsdag med stor frihet til selv å påvirke egen jobbsituasjon. Gjennom levering av tekniske løsninger for rent vann og miljø, legger vi stor vekt på en meningsfylt arbeidsdag.

  • Prosjektering og igangkjøring av automasjonsanlegg
  • Programmering av PLS og SCADA
  • Stillingen omfatter utstrakt kontakt med leverandører fra andre fagområder. Søker bør derfor ha gode samarbeidsegenskaper og å kunne se løsninger ut over eget fag
  • Delta i teknisk beredskapstjeneste krever bosted i Trondheimsområdet
  • Arbeidssted er Trondheim, men stillingen medfører reisevirksomhet i Midt- og Nord-Norge
  • Vi kan tilby ordnede arbeidsforhold, hyggelige kollegaer og en bransje i spennende utvikling

 

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Dagfinn Sten hos IPJ, tlf. 975 65 600 eller Hege Svendsen hos Fremo Rekruttering, tlf. 905 87 920. Alle henvendelser til FREMO blir behandlet konfidensielt, også om ønskelig overfor oppdragsgiver i innledende fase.

Om IPJ (Ingeniørfirma Paul Jørgensen AS)

Ingeniørfirma Paul Jørgensen as, IPJ, ble etablert i 1973 og er en av Norges største leverandører innen automasjon av vannforsyning og behandling av avløpsvann. IPJ er sentralt plassert med kontor og lager i Trondheim, men med leveranser til kommuner og private vannverk over hele landet. Firmaet har 12 ansatte og omsetter for NOK 40 millioner og har en solid økonomi. IPJ er en del av Ernstrømgruppen AB som består av en rekke firma i Norden og Baltikum. Det er stor aktivitet og interesse for IPJs produkter med økt vekst i omsetning og antall ansatte. Vi har et godt og inkluderende arbeidsmiljø med hyggelige og engasjerte kolleger. Det er ordnede lønnsforhold og gode pensjonsavtaler.